Събития

logo transgurmetur 1На 1 май 2018 г., от 9:30 до 17:30 часа Хасковска Търговско-промишлена палата в партньорство съсСдружение „Юнити”, организира еднодневно кулинарно изложение под наслов „ТрансГурмеТур“. Мястото на провеждането е ресторант „Градска градина“ в Харманли.

Изложението се провежда в рамките на проект „Развитие и промотиране на гурме и винен туризъм в трансграничния район на България и Турция“ по Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Турция, изпълняван от Хасковска Търговско-промишлена палата в партньорство с Одринска Търговско-промишлена палата, Сдружение „Тракийско устойчиво развитие“.

В изложението ще вземат участие представители на ресторанти, винарни, мандри, пекарни, ферми, читалища, земеделски производители, хоби-готвачи и кулинари.
Участниците ще могат да ползват безплатно рекламен щанд, на който да презентират своите обекти, продукти и услуги, с което да повишат интереса към тях и да ги популяризират като нови дестинации за развитие на гурме-туризъм.

Входът за изложението е свободен!

Посетителите на изложението ще имат удоволствието да се насладят на уникални кулинарни произведения и напитки, които са типични за региона, някои от които ще бъдат приготвени пред очите им.

За повече информация:

0899 611051 – Христина Борисова, 0887 651125 – Банко Банев или 0888 566438 – Таня Аврамова

Full Color logo Interreg IPA CBC Programme BG TREU flag full colour

bgenfrdeitptrues